30 Ekim 2012 Salı

Ucuz Nikah Şekeri :)

maliyeti düşük, bol alkış alan ekonomik nikah şekerlerimi sizinle paylaşıyorum :)
öyle tempolu, öyle koşulu bir yol ki evlilik yaşayanlar iyi bilir. her işe yetişebilmek için milyonlarca kolunuz olması gerekiyor. bu arada defalarca yapılması gerekenler listesi hazırlanıyor, o bitiyor bir liste daha yapılıyor.. üstelik hala devam ediyor bu liste :) gözüm mü doymuyor diye düşünmüyor değilim.
gelelim lolipop nikah şekerlerime.. nikaha son 1,5 gün kala malzeme + şeker alışverişi yapabildiğim şekerlere ^^ vakitsizlik mi diyelim yoksa nasılsa halledebilirim güveni mi bilemediğim bir his ile son güne bıraktım. iyi de oldu. şekerler o kadar taze o kadar lezzetliydi ki.. gelen ilk tepki tadı ve tazeliği yönündeydi. şekerciye de henüz dağıtımı yapılmıştı, dükkan deposuna taşınmasına fırsat vermeden kaptık lolipopları :)
maliyeti ucuz, sözüm ona nikah şekerlerinden oldukça farklı, yiyenleri memnun bırakan, rengarenk, 7' den 70' e herkesin dikkatini çeken, keyifli bir nikah şekeri elde etmiş olduk..
yapımda emeği ve yardımı olan bi ev dolusu akrabalarıma teşekkür ederim..

daha fazlası; http://www.facebook.com/SusluSekerler

nikah şekerlerim <3



el yapımı gelin çiçeğim (biliyorum söylemesi ayıptır amma kendim yaptım :p)

kınada dağıtılacak kuruyemişlerin üzeri için kartlarım <3

ve isimlerimizin yazdığı etiketimiz ^^ tabi bunu bastırmayı unutup daha farklı birşey kullanmışım bunu da şekerlere yapıştırdığım sırada fark ettim. ettim de kimselere çaktırmadım :) neyse öteki etiketin hakkını yemicem beyazın üstünde bordo ile yazılmış isimlerimiz çok hoş duruyordu.. <3 <3